Repertuar kin został przeniesiony pod TEN ADRES. Przepraszamy za niedogodności.
zobacz artykułA co ja jestem Twój lekarz pierwszego kontaktu :)))) Tak sobie reklamuję Asterixa (dla zdrowych) :)
To trzeba było iść na Asterixa ;) jest suuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeer!
Media huczą o komedii romantycznej roku - "Rozmowy Nocą", jednak my się tego chyba nigdy nie doczekamy... =/
He he he. Od momentu kiedy tutaj zaprosiłem internautów na Forum Nowin, by tam w dziale "gorące tematy" zapoznać się z tematyką multipleksów ("Multiplex w Raciborzu"), obserwuję wielkie zainteresowanie. Prawie o 100% zwiększyła się liczba wejść zaciekawionych ewentualnym multipleksem w Raciborzu:) Bardzo dziękuję:)
Dlatego polecam częste wizyty na Forum Nowin (nawet samemu się zalogować i brać udział w ciekawych dyskusjach). Niestety na portalu raciborz.com jest bida gdyż nie ma gdzie umieszczać swoich wypowiedzi ze zdjęciami. Kto może niech się przenosi na Forum Nowin.
Do A-F: Witaj! Odwiedziłam Forum. Jest fajne. Tam jest tak inaczej, lepiej. Dużo interesujących tematów, szczególnie tych "gorących". Internauci na poziomie. Podoba mi się jak piszesz. Zdjęć nie będę komentować z wiadomego powodu. bye-bye!:-)
A-F, dzięki za wyjaśnienie. nie wiedziałam, jak to wygląda w praktyce.
niech bałtyk zmieni nazwę na "romantyczne" bo ostatnio same romansidła grają. błeee
Don Chichot to już za nami:) Tak to jest czasami, że wszystko to co najciekawsze jest w filmie, można zobaczyć oglądając zwiastun:)) Po reklamie można myśleć jaki to będzie hit a potem wychodzi kaszanka. Bywa też odwrotnie, że filmy robią miłą niespodziankę jak np Zaczarowana 1800 widzów. O Lejdis to było pewne, że się dobrze sprzeda (3337 widzów).
"Don Chichot" jest dość cienki jak na mój gust, choć dzieciom się podobał.
Dlatego, że film ten cieszy się nadal sporym zainteresowaniem. Chcąc grać ten film premierowo podpisaliśmy umowę z dystrybutorem na 3 tygodnie projekcji (inaczej nie byłoby premiery). I tak dzięki Bogu, że dystrybutor zgodził się na zagranie dodatkowo innego tytułu w tym okresie (Jestem Legendą). I to nie jest tak, że możemy spychać sobie premiery na inne godziny niż to było zaznaczone w umowie.
po kiego grzyba lejdis lecą przez 2 tygodnie i to jeszcze non stop w najlepszych godzinach? przynajmneij w drugim tygodniu moglibyście to wypchnąć na 16:00 a i am the lgend wrzucić o jakiejś normalnej porze :/
aaaa.... i jeszcze jedno - wejdź Beato na stronę Nowin (_reklama_) a tam na Forum w temacie "Multiplex w Raciborzu" znajdziesz wszystko (mojego autorstwa) co jest związane z kinami nowoczesnymi (łącznie z fotografiami i czerwonymi salami kinowymi:))))
Nie jestem aż tak tego ciekawy jak pewna internautka:-) Nie zbaczaj Beato zbytniu z kursu i trzymajmy się wszystkiego co jest związane z kinem (raciborskim, polskim i światowym:))))
Do A-F: I jeszcze jedno, czy mógłbyś zaspokoić moją ciekawość i napisać, co chciałbyś o mnie wiedzieć?
Do A-F: Wiesz, jednak coś o sobie napiszę. Ale tylko dlatego, że gdy napisałeś, że "mam sobie sama namalować", to skojarzyło mi się to z pewną sytuacją. Zeszłego lata byłam nad morzem. Leżę sobie na plaży i w pewnej chwili słyszę jak jeden chłopak skarży się swojemu koledze, że jego dziewczyna ciągle marudzi:"-nikt mnie nie kocha, bo nie chce mi pościelić łóżka...-nikt mnie nie kocha, bo nie chce zrobić mi śniadania".W końcu zdenerwował się i powiedział:"-sama siebie kochasz,to sobie zrób".
Już nie wspominając faktu, że w oczekiwaniu na filmy po multiplexach gramy także filmy premierowo (Lejdis czy wcześniej Zaczarowana). Domagajcie się Raciborzanie multipleksu w mieście a wtedy będą większe szanse na to, że polecą filmy, o które się pytacie:)
(912) Migalski nawołuje: stańmy wszyscy przy królu!
(4) Jamal wystąpi w After Dark Brooklyn
(7) Rusza wyścig o fotel prezesa Przedsiębiorstwa Komunalnego
(21) Brzezie: wniesiono relikwie św. Rity
(1) Hyperinsulinaemia cross-walls inguinal swapping wish.
(1) Also allowing budgets writing, biceps, deafness.
(1) Diaphragms merchant tumours; drop mimicking ring.
(1) Są biegi, w których wygrywa ostatni...
(2) G. Lenartowicz wstrząśnięta retoryką PiS i "warcholstwem"
(4) Jamal wystąpi w After Dark Brooklyn
(1) Przedsprzedaż biletów na film "Ciemniejsza strona Grey'a"
(1) Gwiazdka Serc 2016 rozpoczęta!
(1) Teatr Amatorski Na Zamku współpracuje z aktorami z Chorzowa
(1) Muzyka łączy narody. Koncert w Raciborskim Centrum Kultury
(1) Palm Jazz Days: zagrał Tango Poject, wkrótce Banaszak
(1) Maluchy w krainie dźwięku: Żywiołowa Irlandia
(4) Wielki Mike Stern & Dave Weckl Band zagrał w RCK
Ilość komentarzy: 133599
Ilość tematów: 14459
Ilość odsłon od 20.08.2008: 39243978