<span class="left">/.../Jak długo w G3 i SMS będzie rządzić nielegalna organizacja/... </span><span class="left">Dopóki jej POzwoliMY ... </span><span class="left"> </span>
radziłbym dokładnie sprawdzić rachunki tych trzech szkół- rady rodziców, ubezpieczenia, realizacje projektów , a tam przekręt za przekrętem (wiem co mówię) wszak AL CAPONE poszedł siedzieć nie za zabójstwa, ale za podatki może tędy droga, aby wziąć się im do d....y
I co z tego ze nie tylko Raciborz ma problem. Od pisania komentarzy nic się nie zmieni. A może to tylko czcze gadanie, a na miejscu, gdzie można by coś naprawić komentatorzy siedzą cicho. Jak niewygodnie, to zrezygnuj, wystąp, a nie wypisuj anonimowo może krzywdzące opinie drogi internauto.
POZDERKI ŚLE CRISS CZŁOWIEK LOND ARMI
EHHEHEHHEH KREJZOLQ ZE MNIE CO NIE MIARA :-)
Witam -ZSO Grzegorzowice też jest powoli opanowywane . Oni rządzą tam gdzie na czele stoi ich dyrektor . Ci sami nauczyciele pracują w innych szkołach gdzie nie ma ich dyrektora to siedzą cicho i sobie nie rządzą.
I jeszcze jedno pytanie mam. Czy ktoś wie ilu duchaczy z tych trzech instytucji otrzymało wypowiedzenia pracy w związku z ogólną redukcją w raciborskiej oświacie? Nie mówię oczywiście o podpadziochach, które jeszcze pracują ale już nie są w sekcie.
w ośrodku dla głuchych ducholandia siedzi od sprzątaczki po sam szczyt władzy... nie wszyscy oczywiście, ale macki sięgają daleko i głęboko
racja, sprawdź dobrze rankingi i kto je publikuje, mnie przy wyborze gipla dla dziecka nabrało na G3, dobra prasa i tak dalej i tym podobne, po sprawdzieniu wynków egzaminów gimnazjalych w racku, coś jakby mit pękł jak mydlana bańka. sprawdzajcie i tyle, a grono nauczycielskie no cóż, młodzież dużo widzi i rozumie
Dajcie se siana z tą dyskusją. Przecież G 3 przoduje w rankingach, więc nie oczerniajcie anonimowo i bezpodstawnie, lecz na argumenty.
ze ,,wspólnoty, której niby nie ma a jest,, jest CZŁONKAMI WŁADZ ,,dziadostwa,, czy ,,bezRADNYCH,, ?
To wiele wyjaśnia co do milczenia ...
a co z pracownikami ośrodka dla głuchych? im tez warto sie przyglądnąć! kto policzy?
lista grona jest dostępna na stronie, i znam 19 osób z grona właśnie z nieistniejącej wspólnoty, a moja wiedza jest nie uaktualniona, zmiany nazwisk z powodu zmiany stanu cywilnego nie śledzę, a nowi też przez te 12 lat się pojawili. Pozdrawiam
od kiedy pracujesz w SMS, bo nowy nauczyciel niemieckiego pan Piszczan jest we wspólnocie, a w zeszłym roku przyjety historyk pan Pleszka również, matematyk też z nienadłuższym stażem pan Szwed również. Postawa BMW dotyczy ludzi, którzy we wspólnocie tak własnie są kształtowani, najlepsi dla guru i popleczników sa ci nie myślacy, mierni ale wierni. Jak nie znasz wnętrza tej dziwnej organizacji to nie zrozumiesz mechanizmów tam działających.
Drogi Rodzicu. Pracuję w SMS-ie i nie czuję się ani mierna, ani tym bardziej wierna. Chociaż nie - jestem wierna swojemu miejscu pracy. I dlatego wkurzają mnie takie głupie komentarze! Na jakiej podstawie oceniasz ludzi, których nie znasz? Miałaś/eś kontakt ze wszystkimi nauczycielami, że twierdzisz, iż w SMS-ie pracuje sama miernota? Wyobraź sobie, że nie należę do żadnej organizacji, a dostałam pracę bez problemu!
I co z tego? Dyskusja ciągnie się już kilka lat. Efektów nie widac.
Poczytaj http://forum.raciborz.com.pl/viewtopic.php?pid=97818#p97818. Tam na pewno odnajdziesz odpowiedź.
żeby pracować w tych szkołach trzeba być jak BMW - możesz być BIERNY, możesz być MIERNY, ale najważniejsze żebyś był WIERNY szkoda, bo dobrzy nauczyciele nie mają pracy, albo są zwalniani a taka miernota uczy i co gorsza ma wpływ na wychowanie naszych dzieci. A władze Raciborza i kuratorium dobrze o tym wiedzą i nic nie zrobią - nie chcą się ubrudzić w tym gó..ie wszyscy wiedzą ale nikt nie ma odwagi ruszyć tego gó...a to byłby wielki smród to władarzom naszego wspaniałego miasta nie jest potrzebne ???
To snaknadl nadający się nie tylko do loklanych mediów
Witam wszystkich i proszę o opinię co sądzicie o powieżaniu wychowania ludziom z organizacji religijno-mafijnych.
Tolerowanie ich przez nasze władze samorządowe. Młodzi nauczyciele po studiach nie mają pracy, a wystarczy być ich członikiem by dostać pracę jako nauczyciel.
Co na to kuratorium ???
(912) Migalski nawołuje: stańmy wszyscy przy królu!
(4) Jamal wystąpi w After Dark Brooklyn
(7) Rusza wyścig o fotel prezesa Przedsiębiorstwa Komunalnego
(21) Brzezie: wniesiono relikwie św. Rity
(1) Hyperinsulinaemia cross-walls inguinal swapping wish.
(1) Also allowing budgets writing, biceps, deafness.
(1) Diaphragms merchant tumours; drop mimicking ring.
(1) Są biegi, w których wygrywa ostatni...
(2) G. Lenartowicz wstrząśnięta retoryką PiS i "warcholstwem"
(1) Diaphragms merchant tumours; drop mimicking ring.
(2) Wieczór z Sienkiewiczem i Szekspirem w kornowackim gimnazjum
(3) Przeszłość i przyszłość raciborskiego PWSZ
(2) Uczniowie z Babic wiedzą, że warto pomagać
(2) Szkoła w Brzeziu ma nowy sztandar
(1) Jubileusz Ośrodka dla Niesłyszących i Słabosłyszących
(2) Prezydent M.Lenk nie docenił dyrektorów szkół i przedszkoli
(1) Żywa lekcja historii w Szkole Podstawowej nr 4
Ilość komentarzy: 133599
Ilość tematów: 14459
Ilość odsłon od 20.08.2008: 39244495
Podwójne oblicze ma wielu znanych osób, http://forum.raciborz.com.pl/viewtopic.php?pid=98908#p98908 zobacz kontrowersyjną postać posła Piechy